Vakantievilla Landgoed Bergvliet

Waar kwaliteit en natuur hand in hand gaan.

Op Landgoed Bergvliet beschikt OOMINVEST over een vakantievilla voor 8 personen met 4 slaapkamers en 4 badkamers. Deze villa is duurzaam en ecologisch verantwoord gebouwd. Er zijn zonnepanelen op het dak aanwezig en de villa maakt geen gebruik van gas.

De 133 m2 villa beschikt over gratis WiFi en 2 parkeerplaatsen en heeft een prachtige glazen pui in de woonkamer over de hele hoogte van de woning.

Landgoed Bergvliet biedt de golfliefhebber de mogelijkheid om gebruik te maken van de 9- of 18-holes golfbaan en het luxe wellness resort Spa One. Alles is aanwezig om ultiem te ontspannen, helemaal tot rust te komen en weldadig te genieten. Op een steenworp afstand kunt u wandelen of fietsen in de prachtige Brabantse natuur of varen in nationaal park de Biesbosch.

Met steden als Oosterhout, Breda, ‘s-Hertogenbosch, Dordrecht, Rotterdam, Utrecht en Antwerpen op minder dan een uur rijden zijn er legio mogelijkheden om hier een fijne vakantie door te brengen.

Nadere informatie via de website van Landgoed Bergvliet: www.landgoedbergvliet.nl | Reserveringen via www.resortnet.nl (+31 (0) 20 8110304)