Over OOMINVEST

OOMINVEST B.V.

OOMINVEST B.V. is opgericht in 2011 in Oosterhout en beschikt over een gespreide portefeuille met kantoorpanden voor zakelijk gebruik, retailpanden, recreatieve objecten en woonruimte.

onze klanten

Onze klanten

Tot de klantenkring behoren zakelijke dienstverleners, retailers en particulieren. OOMINVEST biedt bijzondere woon- en kantoorruimtes en aantrekkelijke recreatieve verblijfopties.

oomivest

Eric Oomens

Geboren en getogen in het hart van het bourgondische Ginneken in Breda, heeft Eric Oomens een voorliefde voor bijzondere en monumentale panden met een karakteristieke bouwstijl.

Beheer vol vertrouwen

OOMINVEST koopt en verkoopt, exploiteert en beheert exclusief vastgoed en karakteristieke gebouwen. Door de jaren heen mochten we diverse eigenaren van vastgoed terzijde staan: door te ontzorgen, praktisch en waardevol advies te bieden en onze kennis & kunde in te zetten.

Over Eric

Als eigenaar van indrukwekkende rijksmonumenten, weet hij als geen ander hoe het is om zorg te dragen voor een monumentaal pand en exclusief vastgoed. Advies en kennis uit eerste hand, voor een vertrouwd en goed gevoel voor vastgoed!