Advies in vastgoedbeheer

Persoonlijk advies en beheer

Beschikt u over een of meerdere panden, en weet u niet waar te beginnen in de wirwar aan regels en voorschriften? U kunt als eigenaar bij OOMINVEST terecht voor persoonlijk advies en beheer op maat.

OOMINVEST is gespecialiseerd in de verhuur en het beheer van exclusief vastgoed en weet als geen ander hoe het is om zorg te dragen voor monumentale en exclusieve panden. Van kantoren voor zakelijke dienstverlening en aantrekkelijke winkelruimtes tot karakteristieke appartementen en fraaie recreatieve locaties.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk de panden van OOMINVEST.

Aandacht voor onderhoud

Monumentale panden vragen om aandacht en onderhoud. Vaak zijn monumenten aan beperkingen onderworpen, en mogen niet zomaar veranderd worden.

Met jaren ervaring als eigenaar van exclusief vastgoed, helpt Eric Oomens u op weg met een gedegen aanpak in het beheer en onderhoud van uw eigen karakteristieke pand.

Wilt u bijvoorbeeld wilt verduurzamen? Dat kan een behoorlijke uitdaging zijn. Oude constructies en onderdelen van het gebouw moeten met zorg aangepakt worden.

Om energie te besparen zijn bijvoorbeeld niet altijd ingrijpende bouwkundige aanpassingen nodig. Met minieme maatregelen verhoogt u het comfort of verlaagt u eenvoudig het energieverbruik. Deze en andere zorgen over uw pand neemt Eric praktisch en probleemloos uit handen.

Beheer van uw pand

Deskundig advies en beheer van uw vastgoedobject of monumentale pand.

Onze panden

Perfecte locaties voor zakelijke activiteiten of ontspannend genieten in het Brabantse of Zeeuwse land.